1 | Kahvaltı servis metotlarını belirlemek/uygulamak Restorantın uygulanacak servis metotlarını belirlemek/uygulamak |
2 | Bardaki servis metotlarını belirlemek/uygulamak Banketin servis şeklini belirlemek/uygulamak |
3 | Kahvaltı kuveri hazırlatmak Kahvaltı büfesini hazırlatmak |
4 | Kahvaltı çeşitlerinin servisini yaptırtmak Kahvaltı servisi kapanış işlemlerini yapmak |
5 | Sos araç-gereçlerini hazırlatmak Özelliklerine göre sos hazırlatmak |
6 | Sos servisini yaptırtmak/takip etmek |
7 | Soğuk başlangıçların servisini yaptırtmak/takip etmek Sıcak başlangıçların servisini yaptırtmak/takip etmek |
8 | Hamur işlerinin servisini yaptırtmak/takip etmek Salataların servisini yaptırtmak/takip etmek |
9 | Ana yemeklerin servisini yaptırtmak/takip etmek |
10 | Tatlıların/meyvelerin servisini yaptırtmak/takip etmekKonuk hakkında bilgi almak |
11 | Peynirlerin servisini yaptırtmak/takip etmek Konuk hakkında bilgi almak Konuğu karşılamak |
12 | Personeli bilgilendirmek ve görevlendirmek Konuğu karşılamak |
13 | Personeli bilgilendirmek ve görevlendirmek Konuğu karşılamak |
14 | Memnuniyetini kontrol etmek |