1 | Vücut Temizliği ,El ve Ayak Bakımı,Ağız ve Diş Bakımı ve Sağlığı,Saç Bakımı,Cilt Bakımı ve Makyaj,Formda Kalmak
|
2 | İş Kıyafetini Giyme,Personelin Üzerinde ve Dolabında Bulundurması Gereken Araç Gereçler
|
3 | Yiyecek Hijyeni
Çalışma Ortamı Hijyeni
Ekipman Hijyeni
Gıda Güvenliği İle İlgili Mevzuat ve Sistemler
|
4 | Beslenmenin Önemi
Karbonhidratlar
Proteinler
Yağlar
|
5 | Vitaminler
Mineraller
Su
|
6 | Et, Yumurta, Kuru Baklagiller, Yağlı Tohumlar
Süt Ve Türevleri
Sebze ve Meyveler
Yağlar ve Şekerler
Günlük Mönü Planlanması
Tahıllar
|
7 | Mutfakta Genel Güvenlik Önlemleri
İş Kazaları İle İlgili Önlemler
Meslek Hastalıkları
İş Kazalarında Yapılacak Hukuki İşlemler
|
8 | Mutfağın Fiziki Özellikleri
Ana Mutfak/Sıcak Mutfak Üretim Alanı Planlama
Sebze Hazırlık Bölümünü Planlama
|
9 | Mutfağın Fiziki Özellikleri
Ana Mutfak/Sıcak Mutfak Üretim Alanı Planlama
Sebze Hazırlık Bölümünü Planlama
|
10 | Soğuk Mutfak Üretim Alanı planlama
Kahvaltı Mutfağı Üretim Alanını Planlama
Kasaphane Bölümünü Planlama
|
11 | Banket Ve Kurum Mutfağı Üretim Alanını Planlama |
12 | Alakart Mutfağı Üretim Alanını Planlama
Oda Servisi Mutfak Alanını Planlama
|
13 | Pasta ve Ekmek Üretim Alanını Planlama |
14 | Soğuk ve Kuru Depoları Planlama |