Hafta | Konular |
1 |
Gıda Güvenliği ile ilgili kavramlar
|
2 |
Hijyen
|
3 |
Sanitasyon
|
4 |
Hijyen ve Sanitasyon Kuralları
|
5 |
Gıda kaynaklı hastalıklar
|
6 |
Kritik kontrol noktaları
|
7 |
ISO 22000 GGYS ile İlgili Terimler
|
8 |
Potansiyel tehlikeli besinler
|
9 |
Isıl işlem görmüş besinler
|
10 |
Çalışma alanlarında temizlik ve hijyenin önemi
|
11 |
Mutfak ortamında uyulması gereken hijyen sanitasyon ilkeleri
|
12 |
Ürünlerin Hazırlanmasında Hijyen ve Sanitasyon Kuralları
|
13 |
Ürünlerin Hazırlanmasında Hijyen ve Sanitasyon Kuralları
|
14 |
Ürünlerin kalite kontrolü
|