Hafta | Konular |
1 |
Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin kültüre alınma tarihçesi
|
2 |
Tıbbi ve Aromatik bitkilerin iklim ve toprak istekleri
|
3 |
Tıbbi ve Aromatik bitkilerin iklim ve toprak istekleri
|
4 |
Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin toplanması ve kurutulması
|
5 |
Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin sterilizasyonu ve ambalajlanması
|
6 |
Kültüre alınan bitkilerin sistematiği
|
7 |
Kekik yetiştiriciliği
|
8 |
Kimyon, Kenevir, Haşhaş yetiştiriciliği
|
9 |
Nane, Lavanta, Oğul otu yetiştiriciliği
|
10 |
Gül yetiştiriciliği
|
11 |
Tütün yetiştiriciliği
|
12 |
Çay yetiştiriciliği
|
13 |
Anason, Ban otu yetiştiriciliği
|
14 |
Kapari, Safran yetiştiriciliği
|