Hafta | Konular |
1 |
Mantar üreticiliğinin tarihçesi,ekonomik önemi, besin değeri
|
2 |
Mantarların canlılar alemindeki yeri, yaşam döngüsü ve morfolojik özellikleri
|
3 |
Mantar üretim sistemleri
|
4 |
Mantar üretiminde kullanılan yastık tipleri
|
5 |
Mantar yetiştiriciliğinde kompost yapımı
|
6 |
Kompost karışımı hesabı
|
7 |
Kompost hazırlama yöntemleri
|
8 |
Kompost hazırlama yöntemleri
|
9 |
Pastörizasyon ve olgunlaştırma
|
10 |
Üretim odalarının hazırlığı ve misel ekimi
|
11 |
Misel öngelişme dönemi ve kapak atma
|
12 |
İlk fruktifikasyona kadar uygulanan kültürel işlemler
|
13 |
Hasat ve hasat döneminde uygulanan kültürel işlemler
|
14 |
Hastalık ve zararlılarla mücadele
|