Ders İçeriği
|
1- Çilekin, sistematiği, yayılış alanları, Ülkemiz ve Dünya üretimi, 2- Çilekin, morfolojik, fenolojik, pomolojik, biyolojik, ekolojik özellikleri ve iklim istekleri, 3- Çilek çoğaltılması, 4- Çilekte çeşit seçimi, dikim şekilleri, döllenme biyolojisi, verimlilik ve bakım işlemleri, hastalık ve zararlıları, hasat zamanları ve muhafazası, 5- Ahududu ve Böğürtlenin, sistematiği, yayılış alanları, Ülkemiz ve Dünya üretimi ve fenolojik, pomolojik, biyolojik, ekolojik özellikleri ve iklim istekleri, 6- Ahududu ve Böğürtlenin çeşit seçimi, dikim şekilleri, döllenme biyolojisi, verimlilik ve bakım işlemleri, hastalık ve zararlıları, hasat zamanları ve depolanması, 7- Dutun, sistematiği, yayılış alanları, Ülkemiz ve Dünya üretimi, 8- Dutun, morfolojik, fenolojik, pomolojik, biyolojik, ekolojik özellikleri ve iklim istekleri, 9- Dutun, çoğaltılması, 10- Dutda çeşit seçimi, dikim şekilleri, döllenme biyolojisi, verimlilik ve bakım işlemleri, hastalık ve zararlıları, hasat zamanları ve muhafazası, 11- Kuşburnuun, sistematiği, yayılış alanları, Ülkemiz ve Dünya üretimi, 12- Kuşburnuun, morfolojik, fenolojik, pomolojik, biyolojik, ekolojik özellikleri ve iklim istekleri, 13- Dutun, çoğaltılması, çeşit seçimi, dikim şekilleri, döllenme biyolojisi, verimlilik ve bakım işlemleri, hastalık ve zararlıları, hasat zamanları ve muhafazası,
|