Hafta | Konular |
1 |
Dersin konuları, dersin işlenişi hakkında bilgi, ders notları ve yardımcı kitaplar hakkında bilgi verilmesi. Şeftalinin kültür tarihi ve yayılımı
|
2 |
Şeftalinin üretimi, morfolojik ve pomolojik özellikleri
|
3 |
Şeftalinin ekolojik özellikleri ve çoğaltılması, şeftali bahçesinde uygulanan kültürel işlemler
|
4 |
Ceviz morfolojisi, pomolojisi, ekolojik istekleri ve çoğaltımı
|
5 |
Ceviz bahçesindeki kültürel işlemler ve çeşitler
|
6 |
Fındığın morfolojik ve pomolojik özellikleri; fındık çeşitleri ve özellikleri
|
7 |
Fındığın çoğaltım metotları ve kivi bahçesinde uygulanan kültürel işlemler
|
8 |
Eriğin kültür tarihi, yayılımı ve üretimi
|
9 |
Erik bahçesinde uygulanan kültürel işlemler; Kayısının kültür tarihi, yayılımı ve üretimi
|
10 |
Kayısının morfolojik, pomolojik özellikleri, ekolojik istekleri ve çoğaltılması
|
11 |
Kayısı bahçesinde uygulanan kültürel işlemler
|
12 |
Zeytinin morfolojik ve pomolojik özellikleri;
zeytin çeşitleri ve özellikleri
|
13 |
Zeytinde periyodisite; zeytinin ekolojik istekleri ve çoğaltılması Zeytin bahçesinde uygulanan kültürel işlemler
|
14 |
Genel konu tekrarı ve öğrenci sunuları
|