Hafta | Konular |
1 |
Tarımsal Ürünler
|
2 |
Bitkisel Ürünlerde Hasat
|
3 |
Hasat Sonrası İşlemler
|
4 |
Hasat Sonrası İşlemler
|
5 |
Paketleme Evinde Yapılan İşlemler
|
6 |
Dayanıklılık Sağlamanın Genel İlkeleri
|
7 |
Gıdaların Başlıca Dayandırma Yöntemleri
|
8 |
Bitkisel Ürünlerde Dayanıklılık
|
9 |
Depolama
|
10 |
Depolamada Meydana Gelen Değişimler
|
11 |
Dondurularak Muhafaza Etme Teknolojisi
|
12 |
Konserve Üretim Teknolojisi
|
13 |
Salça Üretim Teknolojisi
|
14 |
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
|