Hafta | Konular |
1 |
Giriş, ders planı, kaynakların tanıtımı
Beslenme bilimine giriş
|
2 |
Besin Ögeleri ve vücuttaki görevleri
|
3 |
Besin Ögeleri ve vücuttaki görevleri
|
4 |
Besin grupları
Besin kayıplarının önlenmesine yönelik hazırlama ve pişirme ilkeleri
|
5 |
Besin güvenliği
|
6 |
Gebelikte ve Emziklikte Beslenme
|
7 |
Konu tekrarı
|
8 |
Anne Sütü
0-1 yaş beslenmesi
|
9 |
1-6 yaş beslenmesi
|
10 |
1-6 yaş beslenmesi
Büyüme ve gelişmenin izlenmesi
|
11 |
PEM
|
12 |
Kreş ve gündüz bakım evlerinde beslenme
|
13 |
Kreş ve gündüz bakım evlerinde beslenme ve Menü planlama
|
14 |
Kreş ve gündüz bakım evleri menüsü değerlendirme ve örnek menü planlama
|