Hafta | Konular |
1 |
Zootekni Dersine Giriş
|
2 |
Dünya ve Türkiye Hayvancılığına Genel Bakış
|
3 |
Türkiye’de Hayvancılık ve Hayvancılığın Beslenmedeki Yeri
|
4 |
Başlıca Yetiştiricilik Tanımları
|
5 |
Hayvan Irkları ve Irk Özellikleri
|
6 |
Hayvan Irkları ve Irk Özellikleri
|
7 |
Hayvanlarda Verimler ve Verim Özellikleri
|
8 |
Çevre ve Hastalıklara Direnç
|
9 |
Çevre ve Hastalıklara Direnç, Biyogüvenlik
|
10 |
Seleksiyon ve Seleksiyon Metodları
|
11 |
Yetiştirme Metodları
|
12 |
Kuluçka Bilgisi ve Tekniği
|
13 |
Hayvan Barınakları
|
14 |
Hayvancılıkta Yeni Yaklaşımlar, Türkiye Hayvancılığının Sorunları ve Çözüm Yolları, Türkiye Hayvancılığının Geleceği
|