Hafta | Konular |
1 |
Peynire İşlenecek Süte Uygulanan Ön işlemler
|
2 |
Peynire İşlenecek Süte Uygulanan Ön işlemler
Maya miktarının Belirlenmesi
|
3 |
Teleme Eldesi
|
4 |
Tuzlama
|
5 |
Ambalajlama ve Depolama
Erzincan Tulum Peyniri Üretimi
|
6 |
Erzincan Tulum Peyniri Üretimi
İzmir Tulum Peyniri Üretimi
|
7 |
izmir Tulum Peyniri Üretimi
Tulum Peynirlerinin Ambalajlaması ve Depolanması
|
8 |
Taze Kaşar Peynir Üretimi
|
9 |
Taze Kaşar Peynir Üretimi
Olgun Kaşar Peynir Üretimi
|
10 |
Olgun Kaşar Peynir Üretimi
Eritme Peyniri Karışımının Hazırlanması
|
11 |
Eritme Peyniri Karışımının Hazırlanması
|
12 |
Karışımın Pişirilmesi
Ambalajlama
|
13 |
Eritme Peynirinin Depolanması
Peynir Altı Suyundan Pıhtı Eldesi
|
14 |
Pıhtının İşlenmesi
Lor Peynirinin Ambalajlanması ve Depolanması
|