Hafta | Konular |
1 |
Süt ve özellikler/ Süt ve mikroorganizma ilişkisi
|
2 |
Süt ve süt ürünlerinde patojen ve bozulma etkeni olan bakteri familyaları: Enterobacteriaceae familyası
|
3 |
Süt ve süt ürünlerinde patojen ve bozulma etkeni olan bakteri familyaları: Micrococcaceae ve Bacillaceae familyaları
|
4 |
Süt ve süt ürünlerinde patojen ve bozulma etkeni olan bakteri familyaları: Clostridiaceae, Mycobacteriacea ve Listeriaceae familyaları
|
5 |
Süt ve süt ürünlerinde patojen bakteri familyaları: Brucellaceae ve Vibrionaceae familyaları
|
6 |
Sporsuz, düzgün çubuk bakteriler: Lactobacillacea familyası
|
7 |
Sporsuz, düzgün çubuk bakteriler: Streptococcaceae familyası
|
8 |
Sporsuz, düzgün olmayan çubuk şeklinde bakteriler: Bifidobacteriaceae ve Brevibacteriaceae familyaları
|
9 |
Sporsuz, düzgün olmayan çubuk şeklinde bakteriler: Microbacteriaceae, Propionibacteriaceae, Corynebacteriaceae ve Eubacteriaceae familyaları
|
10 |
Psikrotrof özellikteki bakteriler (Pseudomonadaceae, Campylobacteriaceae, Flavobacteriaceae, Aeromonadaceae, Alcaligenaceae, Achromobacteriaceae ve Moraxellaceae familyaları)
|
11 |
Psikrotrof özellikteki bakterilerin enzimleri ve süt ve süt ürünlerine etkileri
|
12 |
Süt teknolojisinde önemli maya ve küfler
|
13 |
Süt teknolojisinde riketsiyalar ve virüsler
|
14 |
Gıda intoksikasyonları ve enfeksiyonları
|