Hafta | Konular |
1 |
Dersin, ders planın ve işleyişinin tanıtılması
|
2 |
Raf ömrünün tanımı
|
3 |
Gıdaların raf ömrü üzerine etkili unsurlar
|
4 |
Gıdaların raf ömrü üzerine etkili unsurlar
|
5 |
Gıda muhafaza yöntemleri
|
6 |
Gıda muhafaza yöntemleri
|
7 |
Gıda muhafaza yöntemleri
|
8 |
Gıda muhafaza yöntemleri
|
9 |
Raf ömrünün belirlenmesinde kullanılan yöntemler
|
10 |
Raf ömrünün belirlenmesinde kullanılan yöntemler
|
11 |
Raf ömrü testleri
|
12 |
Raf ömrü testleri
|
13 |
Süt ürünlerinin ambalajlanması ve raf ömrü
|
14 |
Süt ürünlerinin ambalajlanması ve raf ömrü
|