Hafta | Konular |
1 |
Yöresel Süt İşletmelerinin Yer Seçimi
|
2 |
Bölgesel Süt İşletmelerinin Yer Seçimi
|
3 |
Yoğurt Üretim Prosesi +Peynir Üretim Prosesi
|
4 |
Tereyağı Üretim Prosesi+ İçme Sütü Üretim Prosesi+ Dondurma Üretim Prosesi
|
5 |
Ana Bina İnşaat Malzemeleri Seçimi
|
6 |
Üretime Yardımcı Tesislerde Kullanılacak Malzemeler ve Özellikleri
|
7 |
Buhar Üretim Servisinin Düzenlenmesi+ Soğutma Servisinin Düzenlenmesi
|
8 |
Soğutma Servisinin Düzenlenmesi+Temizleme ve Atık Su Servisinin Düzenlenmesi
|
9 |
Süt Alım Yerinin Belirlenmesi+Pastörizasyon Ünitesinin Yerinin Belirlenmesi
|
10 |
İmalat Yerlerinin Belirlenmesi+ Dinlendirme ve Olgunlaştırma Yerlerinin Belirlenmesi
|
11 |
Ambalajlama Yerinin Belirlenmesi+ Soğuk Hava Depolarının Yerlerinin Belirlenmesi+Yardımcı Tesislerin Yerlerinin Belirlenmesi
|
12 |
Yardımcı Tesislerin Yerlerinin Belirlenmesi+ Laboratuarın Yerlerinin Belirlenmesi
|
13 |
Çiğ Sütün İşletmeye Getirilmesi
|
14 |
Sütün Fiyatlandırılması
|