Hafta | Konular |
1 |
Ambalajın tanımı, Ambalajlamanın önemi, Gıda üreticileri ve tüketicilerinin ambalajdan beklentileri, Ambalaj malzemelerinin koruma fonksiyonları ile gıda bozulmaları arasındaki ilişkiler
|
2 |
Ambalaj malzemelerinin koruma fonksiyonları ile gıda bozulmaları arasındaki ilişkiler, Cam ambalajlar
|
3 |
Kağıt, karton ve oluklu mukavva ambalajlar
|
4 |
Ahşap ambalajlar, aluminyum ambalajlar
|
5 |
Teneke ambalajlar
|
6 |
Plastiklerin genel özellikleri ve plastik esaslı ambalaj malzemeleri
|
7 |
Plastik esaslı ambalaj malzemeleri
|
8 |
Çok katlı ambalaj malzemeleri
|
9 |
Film esaslı malzemelerle ambalajlama teknolojisi
|
10 |
Gıda sanayiinde aseptik ambalajlama
|
11 |
Gıdaların modifiye atmosferde ambalajlanması, Ambalajlamada çizgi kod sistemi, ambalaj malzemelerinin üzerindeki bazı semboller
|
12 |
Migrasyon, migrasyonu etkileyen faktörler, gıdaların ambalajlanmasına ilişkin öneriler
|
13 |
Gıdaların ambalajlanmasına ilişkin öneriler
|
14 |
Gıdaların ambalajlanmasına ilişkin öneriler
|