Hafta | Konular |
1 |
Çözelti nasıl hazırlanır? Molar, molal kavramları nelerdir?
|
2 |
Biyokimyasal ölçümlerde çözelti hazırlamanın önemi nedir? Dilüsyon kavramı
|
3 |
Laboratuvarda analizi gerçekleştirilen vücut sıvıları ve numuneler nelerdir?
|
4 |
Kalibrasyon, reaktif, kit kavramları nelerdir?
|
5 |
İç kalite kontrol nedir? Değerlendirme yöntemleri nelerdir?
|
6 |
Dış kalite değerlendirme nedir? Değerlendirme yöntemleri nelerdir?
|
7 |
Karaciğer fonksiyon testleri nelerdir?
|
8 |
Böbrek fonksiyon testleri nelerdir?
|
9 |
Rutin klinik biyokimyada enzimler nelerdir?
|
10 |
Kardiyak testler ve yorumlanması
|
11 |
Hormon testleri ve analizde dikkat edilecek noktalar
|
12 |
Hormon testleri ve analizde dikkat edilecek noktalar
|
13 |
HbA1C, Anormal hemoglobin gibi bazı özel testlerin analizleri ve dikkat edilecek noktalar
|
14 |
Ruhsatlandırma ile ilgili bilgilendirmeler
|