YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ

Genel Bilgiler

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği bölümü, 2009-2010 eğitim-öğretim yılında 40 öğrenci kontenjanıyla eğitim- öğretime başlamıştır.


Amaçlar

Bölümümüzün temel amacı, turizm sektörünün ve özellikle nitelikli yiyecek ve içecek işletmelerinin gereksinimine uygun donanım ve niteliklere sahip orta ve üst kademe yönetici adayları yetiştirmek ve sektöre kazandırmaktır. Bölümün lisans programının oluşturulmasında, başta ülkemiz olmak üzere dünyadaki gelişmeler, yeni oluşumlar ve uygulamalar esas alınarak, turizm politikaları konularında en son ve yeni bilgilerle donatılacak uzmanların yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.


Programlar
İletişim
İletişim bilgisi bulunamadı.